Echipa noastră

$
Iuliana Cernucan

Iuliana Cernucan

președinte psiholog

Prin Raza de Soare mi-am dorit să aduc speranță în mijlocul deznădejdii, compasiune, dăruire, răbdare, grijă față de persoanele aflate în suferință care au produs în interiorul meu schimbare, m-au ajutat să evoluez, să devin mai umană, oferind vieții noi valențe. Împreună cu echipa cu care o coordonez vom continua să oferim copiilor cu nevoi speciale suportul specializat de care ei și familiile lor au nevoie.

Carmen Becheș

Carmen Becheș

Psihopedagog/logoped

Pentru mine Cred Raza de Soare este locul în care cunoștințele se împețesc cu iubire față de oameni, iar prin intermediu acestora reușesc îmi pun amprenta în viața fiecărui copil, -i fiu îndrumător și sprijin în porcesul de recuperare.

Agneta Rohan

Agneta Rohan

asistent social

Sunt bucuroasa fiu parte a echipei CRED Raza de Soare și recunoscătoare divinității pentru șansă de a-i ajuta pe copii care ne trec pragul.

Larisa Medea

Larisa Medea

psiholog

Pentu mine Raza de Soare este un loc în care iubirea fata de oameni și placerea de a empatiza cu aceștia se îmbină armonios cu munca. Un loc în care oferi sprijin și îndrumare în recuperarea copiilor, iar în schimb copii iți oferă puritate și ocazia de a vedea lumea prin ochii lor.

Anișoara Kiș

Anișoara Kiș

psiholog

Pentru mine e important să fiu alaturi de copil și familia lui în timpul procesului de recuperare. Mă bucur să stiu că pot să fac diferența între viața unui copil, îndrumandu-l la fiecare pas și fiindu-i sprijin în fața dificultăților pe care le intaneste.

Cristina Spînu

Cristina Spînu

secretar

Pentu mine Raza de Soare este bucuria de a fi imlicata, chiar și indirect, în această activitate care le aduce speranță copiilor și familiilor lor. Îmi doresc aceastărază ajungă la cât mai mulți copii, iar eu le fiu de folos prin contribuția mea.

Baciu Paula

Baciu Paula

psihopedagog

Pentru mine interacțiunea și munca cu copii reprezintă o satisfacție foarte mare, deoarece am șansa de a empatiza, oferi sprijin și îndrumare în recuperarea copiilor.

Irina Sîngeorzan

Irina Sîngeorzan

psiholog

Raza de soare pentru mine înseamnă oportunitatea de a crește, de a dezvolta frumos atât profesional cât și personal într-o echipă de oameni valoroși.

Contactează -ne 

Adresa

Bistrița
Str. Dimitrie Cantemir, Nr.2,
Telefon: 0741 147 347

Program
Luni—Vineri: 9:00–17:00

Număr de telefon
0741 147 347

Facebook

Email

info@razadesoare.ro