Prezentare

Centrul de Recuperare Rază de Soare este un proiect care s-a născut din iubire pentru oameni, în special pentru persoanele aflate în dificultate și din convingerea că empatia și profesionalismul sunt ingredientele cheie ale reușitei terapeutice. Acesta a fost înființat în februarie 2013 având misiunea de a preveni, depista, diagnostica, evalua capacităţile psihice în vederea adoptării unor strategii eficiente de intervenţie, compensare, recuperare, educare, orientare, integrare şcolară şi profesională şi monitorizarea evoluţiei ulterioare a persoanelor cu nevoi speciale sau aflate în dificultate, în cel mai bun și eficient mod posibil.

Donează ( declarația 230, donații, sponsorizări)

Toti cei care doresc sa ajute acesti copii speciali au la dispozitie contul deschis la Banca Transilvania RO 32BTRLRONCRT0203297501 SPECIAL PENTRU OAMENII CARE AU FOST, SUNT ȘI VOR FII ALǍTURI DE NOI.

 Dintotdeauna am admirat oamenii care au oferit celorlalti ceva, cu totul dezinteresat, neconditionat, au oferit poate un lucru minuscul, banal, ceva care la prima vedere pare mǎrunt, microscopic şi totuşi la timpul potrivit pare un gest atât de mǎreț şi poate aduce speranța acolo unde ea s-a stins poate …

 Aceste rânduri sunt pentru acei OAMENI care au crezut cǎ pot ajuta cu puținul avut pe care-l ȋl au, de multe ori un simplu gest poate salva un suflet, un copil ce nu ȋntelege complicatele legi ale firii umane, un copil care se bucurǎ dacǎ vede in ochii pǎrintelui licǎrul bucuriei şi al speranței… Vǎ mulțumim tuturor acelora care chiar şi necunoscându-ne ne-ați oferit sprijinul, ati fost alǎturi de noi, ne-ati ajutat şi ȋncurajat oferindu-ne poate doar cǎldura inimii voastre.

Fie ca Oameni ca voi sǎ fie mereu aproape de gândurile şi sperantele noastre de mai bine, noi ştim prea bine cǎ binele şi adevǎrul ȋnving mereu. Mereu vom avea nevoie de Oameni care cred cǎ se poate face Ceva, mai mult şi mai bine! Vǎ multumim cǎ existati! Vǎ mulțumim! C.R.E.D. Raza de Soare

Descarca formular 230: